Mâinile tale

Mâinile sunt cartea de vizită a omului.
Scriam cândva că mâinile spun foarte multe despre o persoană.
De aceea atrag foarte mare atenție acestora.





E foarte important să ținem mânuțele îngrijite, unghiile frumoase și manichiura făcută atent.
Speciliștii de manichiură eu îi împart în două: cei care îți fac tot ce dorești tu și sunt centrați mai mult pe aspect estetic și cei care îți sugerează să nu faci ce ai tu în cap, dar îți propun soluții sănătoase și care vor ca mânuțele tale să arate mai mult săsntos decât frumos pe termen scurt.

Sunt foarte ok cu amble tipuri, pentru că trebuiesc și unii și alții, dar cred cred că până la urmă fiecare își alege specialistul potrivit.


Eu sunt mai mult centrată pe aspectul sănătos și de lungă durată, decât pe cel estetic dar care durează puțin. Consider că nu poți acoperi foarte mult timp cu ojă o unghie nesănătoasă, sau oricâtă cremă n-ai pune pe mâini dacă le ai deshidratate- degeaba.

Cel mai interesant, că la Vi Vero Beauty Salon, am găsit specialiștii care mai întâi se găndesc la aspectul sănătos și apoi îți recomadă și soluții pentru aspectul estetic.
Respectiv, indiferent pe ce te concentrezi, la Vi Vero găsești ce e potrivit pentru tine.

Acum am descoperit o procedură de manichiură fierbinte. Deci nu ții mânuțele în apă cu săpun, însă le ții într-o băiță cu uleiuri și substanțe hrănitoare, care se încălzește. Respectiv cuticula se hidarteaza și se îmbogățește cu ce are nevoie ea, astfel încât să capete un aspect sănătos, să nu crape și să nu se rupă. Mi se pare cea genială procedură, mai ales pe timp de iarnă.


Eu cândva am purtat ojă gel, cred că a fost cea mai mare greșeală, pentru că intuiesc că nu mi s-a aplicat corect și mi-a afectat structura unghiei, pe care tot încerc să o aduc la normalitate de câțiva ani.

Așa că la Vi Vero am primit cele mai simple și utile sfaturi cum să am grijă de unghii și mâini:

1. Oja pe care o folosim se depune în organism, respectiv faceți cât mai des întreruperi, lăsați unghiile să respire. Mai ales că folosim toate prostiile de oje.

2. Nu folosiți soluții de întărit unghiile pentru că nu au niciun efect.


3. Țineți unghiile într-o băiță făcută din apă rece și sare (sare alimentară sau de mare) pentru ca să le întăriți.

4. Folosiți o felie de lămâie pentru a curăța unghiile.


5. Pentru hidratare, faceți baiță din ulei de măsline încălzit. Puteți aplica și pe mâini. E foarte hrănitor și o să vă placă cum se simte pielea după.

6. Crema de mâini se aplică pe pielea umedă și se tapează ușurel până se îmbibă.



Acestea sunt sfaturile pe care le urmez cu strictețe în fiecare seara și sper să mă bucur de mâini frumoase, sănătoase și îngrijite.

Și nu uitați, cel mai important, alegeți un specialist bun, mai întâi de toate.

0 comments:

Post a Comment