culoarea feminității

Dacă tot am început anul cu multe schimbări,
AVON a adus partea colorată în ele.



Ruj. De ceva mult timp, evitam rujul. Un balsam de buze e tot ce foloseam. Uneori îl îmbrăcam pe cel roșu (culoare care o ador).


Ei dar cu schimbările astea, am zis că e timpul să revin la colecția de rujuri, deși vă zic că e greu. Vrei ceva care nu iese în evidență, care nu-ți usucă buzele, care ți se potrivește, care îți păstrează naturalețea.
Deseori, lăsăm luciul pentru seară, acele particule sidefate care ne oferă aerul de divă. Şi ajungem ca să ne fie greu să alegem ceva adecvat.
Și am găsit. Am găsit un ruj mat, așa și se numește True Color Perfectly Matte, că acestea sunt acum la modă, feminin, care are o paletă largă de culori de la cele mai îndrăzneţe până la naturale.


Eu am Pure Pink, Au Naturale și Posh Petal.
Aşa că, acest ruj mat e perfect ca să îl purtăm zilnic. Mai ales că putem lua câteva pentru diverse ţinute,care se vor potrivi perfect pentru orice situaţie: birou, întâlnire de afacere sau o ieşire la un eveniment monden.

Tendinţele anului 2016 ne spun despre naturaleţe. Orice nu am face, trebuie să păstrăm alura naturală. Respectiv culorile naturale în variantă mată corespund totalmente.



Rimel. În machiajul meu de fiecare zi, o mare atenţie atrag şi ochilor. Recunosc că aceștia sunt atu-ul meu. Am un albastru profund, pe care rareori încerc să-l dezbat prin culori de fard, aşa că prefer să aplic rimelul corespunzător. Cum spuneam anterior, deoarece genele mele sunt destul de lunguţe, efectul de care am nevoie e volum.
Am impresia că AVON se gândeşte anume la mine, şi a lansat un alt rimel grandios: Big & Multiplied.
Rimelul care îmi asigură volumul, scoţându-mi ochii în evidenţă.
Respectiv reuşesc să păstrez naturaleţea, dar şi să ofer culoare feminităţii mele.

A photo posted by Mihaela Roșcov (@mihaelaroscov) on


Pentru a face rost de produse, scrie unui repezentat AVON sau pe pagina oficială de facebook

P

0 comments:

Post a Comment