Ce apreciază o femeie la un bărbat? (1)

Dacă tot am un blog de femeie, și scriu pe el cum văd lucrurile și lumea prin ochii (atenție!) unei femei, pentru că asta sunt (deși odată în cadrul unei colaborări am fost întrebată dacă pot să scriu și din altă perspectivă și le-am spus că dacă aș fi fost bărbat poate și da, acolo întrebările s-au terminat),
m-am gândit să gâdel o temă care mereu provoacă discuții, în oricare cercuri, în oricare context:
ce apreciază o femeie la un bărbat (dacă eram bărbat scriam invers :D ).



Azi am să scriu despre aspectul fizic, iar cu o altă ocazie și despre cel moral, atitudine și alte chestii profunde.

1. Bărbatul trebuie să fie îngrijit. Nu în exces, astfel încât să piardă ore bune în fața oglinzii, sau timpul său de pregătire de a ieși din casă să fie mai lung decât al unei femei, dar să arate bine, să fie aranjat, să aibă grijă de pielea sa, de păr, de felum cum arată.



2. Un bărbat nu trebuie să pută. Acesta e un aspect extrem de important. Dușul și un gel de corp trebuie să fie cei mai buni prieteni. Dacă mirosul neplăcut persistă chiar dacă v-ați spălat, nu turnați parfum sau deodorant peste voi, astfel încât să nu poată rezista lumea din jur, dar mergeți la un medic și vedeți cum se poate soluționa. De asemenea, atenție la mirosul/parful pe care îl purtați, el nu trebuie să fie în exces, în deosebi vara.

3. Unghii curate. Să știți că o femeie atrage o mare atenție mâinilor bărbaților. Purtați unghiile scurte, grijuliu tăiate și curate.



4. Haine și încălțăminte curată. Atenție să nu aveți pete pe haine. Dacă s-a întâmplat în timpul zile, nu-i strașnic, dar dacă ieșiți din casă cu pete pe haine nu e bine. De asemenea să nu aibă miros neplăcut și să nu fie extrem de șifonate. Încălțămintea știu că e greu de păstrat curată în Chișinău, dar ne străduim și pe cât e posibil să o avem de calitate și care se potrivește ținutei. Da, și la bărbați asta e important. În niciun caz nu încălțați pantofi la pantaloni sport :D


5. Să nu mestece gumă. Bun, gumă poate să mestece dar fără sunete și fără să facă balonașe, fără să arate la toată lumea ce culoare are guma. Destul de discret, iar când are de ținut discursuri, totuși să o ducă la coș.

6. Să știe să poarte costum. Eu ador bărbații la costum. Îmi par extrem de sexy. Și cred că purtatul acestuia este o întreagă artă. Recent am fost la deschiderea Viggo, un magazin în care un bărbat se poate îmbrăca din cap până în picioare. Iar cel mai fain lucru mi s-a părut faptul că hainele sunt deosebite, redau atitudine și personalitate, haine care atrag atenția și care fac un bărbat să se remarce. Unicitatea colecțiilor Viggo și design-ul special se datorează într-o foarte mare măsură implicării directe și parteneriatului cu cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu. Semnătura acestuia se simte de la alegerea țesăturilor de la cei mai mari producători din Europa, până la tipul croiului și combinațiile de nuanțe alese.
Azi dimineață m-a sunat un prieten să mă întrebe despre prețuri. Vă spun că prețurile sunt mult mai accesibile decât mă așteptam. De exemplu o cămaşă pornește de la 1400 lei. Magazinul îl găsiți pe Alexei Mateevici 64.






photo: Natalia Mitereva

Am să mai vin cu o serie de lucruri pe care le apreciază o femeie, iar până atunci, respecți astea ;)

P

0 comments:

Post a Comment