Tu mai crezi în Moș Crăciun?

Eu eram naiva care încerca să convingă toți colegii de clasă că Moș Crăciun există.


Deși părinții deja de ceva timp nu-mi mai puneau cadourile sub brad sau sub pernă, eu mai credeam în el.
Adică eram sigură că el există undeva, doar că nu ajunge în Moldova, sau că nu știe unde e, sau că e prea departe și nu reușește.

Dar am crescut mai mare un pic și am devenit propriul meu Moș Crăciun. Nu mai aștept daruri de la nimeni, dacă îmi doresc ceva mi-l dăruiesc singură.

Și uite că și în acest an începe perioada cadourilor când magazinele fac vânzări enorme, când oamenii devin mai fericiți și mai buni.
Fie că își fac cadouri singuri (așa ca mine), fie că cumpără daruri pentru cei dragi (tare nu-mi place să fac cadouri, e cel mai mare chin pentru mine) sau fie că fac donații pentru cei care au nevoie.

Acum poți să faci toate 3 dintr-o singură cumpărătură și foarte simplu: îmi scrii mie și cineva te contactează ca să-ți aducă produsul.



AVON pune la dispoziție produsele sociale pe care le ador, respectiv poți să-ți iei ție ceva, să le iei celor dragi, iar banii pe care îi dai se duc în fondul susținerii victimilor violenței domestice (produsele cu semnul infinitului) sau în fondul luptei cu cancerul mamar (produsele cu fundiță roză).

Așa că îndrăznește să mă contactezi, alege produsul, iar AVON ți-l livrează.

Lui Moș Crăciun i-ar plăcea asta ;)


P

0 comments:

Post a Comment