7 reguli de comportament în sala de forță

Acum nici nu mai știu dacă este o necesitate să mergi la sala de sport, deja mai mult a devenit o tendință. Și cu cât e mai bengoasă sala, cu cât mai multe mii de euro dai, cu atât ești mai respectat în lumea oamenilor care fac mișcare.


Nu că n-ai putea să faci acasă, sau în parc sau la un teren sportiv, important să fie sală cu toate utilitățile, iar dacă mai vin și persoane importante acolo, să știi că ai cea mai de invidiat viață activă.

Când mergi la sală, să zicem, minim 3 ori pe săptămână, sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont, dacă nu le faci, degeaba dai atâția bani.

1. Fă poză în oglindă în vestiar, fă un selfie pe bandă și roagă pe cineva să te filmeze în timp ce execuți un exercițiu. Toate 3, obligatoriu. Dacă n-ai postat pe facebook și instragram, antrenamentul a trecut în zadar.


2. Mănâncă înainte de sală ceapă sau usturoi, astfel vei putea avea toată zona doar pentru tine. Nu uita să mergi la cele mai aglomerate ore ale zilei. Și dacă știi că ai probleme cu mirosul de transpirație, după o lungă și grea zi de lucru, nu merge în duș. Dușurile sunt doar pentru ca să facă sala să arate bine.
3. Când faci un exercițiu, te rog, să țipi din toată puterea, ca să facă ceilalți din jur infarct.


4. Mereu mergi cu gașca la sport, pentru că alt loc de socializare nu există. Și de dorit ca împreună, toți 6-8, să vă mutați de la o zonă la alta.


5. Pune-ți prosopul pe banchetă și apoi du-te și te salută cu toți din sală. Desigur nimeni nu va dori să facă  exerciții exact atunci, pe acea banchetă.


6. Nu du ganterele la loc. Ține-le doar pentru tine. Și nici nu strânge covorașul, doar nimeni nu se va împiedica de el.
7. Când cineva ți-a cedat aparatul pentru o serie de exerciții, îndrăznește și fă-le pe toate 3. Omul a aștepta 15 minute, chiar dacă era la ultima lui serie.


Te rog să respecți aceste reguli cu strictețe, astfel încât toți să se bucure atunci când te văd că ai venit la sport.


Articolul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

2 comments

  1. Cum esti tu doar piele si oase, poti sta acasa. Sala oricum nu-i pentru tine. Eventual sa-ti antrenezi doar muschii nasului, sa-ti creasca si mai mare, ca la pinochio.

    ReplyDelete