Totul despre maternitate

Dacă ești femeie, mereu stai cu gândul la ceasul biologic, mai ales dacă îți dorești un copil.
Când mă gândesc că amuș fac 30, articolele despre graviditate și/sau maternitate persistă tot mai mult în bara mea de căutări.
Și sunt mirată că nicăieri în acest internet nu se scriu toate detaliile despre naștere, perioada dinainte și după. Pentru că majoritatea prietenelor mele deja au făcut câte un copil, unele pe al doilea și îmi povestesc despre întrebările care le apar și prin ce dificultăți au trecut sau trec.
Așa că Daniela s-a gândit la asta și a lansat un nou proiect - „Opriți burtica – eu cobor”- un eveniment despre maternitate.


Daniela a împlinit exact 39 de săptămâni pe 7 iunie, când a avut loc evenimentul. Acum este proaspătă mămică. Și a reușit să aducă la seminar 40 de participante, majoritat graviduțe, care au asistat la prezentările a 7 speakeri profesioniști din diverse domenii.


Speakerii evenimentului au fost medicul ginecolog Maxim Călăraș, nutriționistul Elena Ozun, cosmetologul Ecaterina Lica, antrenorul-medic Denis Darabanschi, psihologul Anna Comendant, juristul Olga Comerzan și managerul general Antos Tatiana Ustica.
Timp de o oră, fiecare speaker a comunicat cu participantele prezente la eveniment și a răspuns la întrebările acestora.


Eu n-am reușit să ajung la toți speakerii, însă am prins partea de alimentație, care e mega importantă, pentru că tot ce mâncăm se răsfrânge asupra sănătății noastre și a bebelușului. Am înțeles care deficențe se acutizează în sarcină, astfel încât trebuie combătute cu suplimente sau căror alimente trebuie să le dăm mai multă importanță.
De asemenea am învățat cum se are grijă de piele, deoarece corpul nostru suferă multe modificări în această perioadă. Și la final, partea psihologică, cât de importantă este implicarea partenerului din prima zi de graviditate și cum să diminuăm sau să evităm depresia post natală.
Chiar și pentru mine, care încă nu sunt gravidă a fost foarte interesant și util, îmi imaginezi că pentru femeile participante a fost ca o enciclopedie citită pe ultima sută de metri, pentru că evenimentul a fost Raiul cu femei cu burtici ❤ .

Daniela a promis să revină cu noi ediții ale evenimentului. Așa că le așteptăm cu mare drag, pentru că cine știe când vine barza ☺ trebuie să ne găsească pregătiți.




 Partenerii evenimentului au fost cosmetica naturală Antos, Art Poligraf, Biantti – producător local de migdale, Brow bar & more, Casa Lia, Doctor Lica Salon, Dulcinella, Studioul de fitness și nutriție Elena Ozun, Epilare definitivă cu laser dioda, Farmacia Felicia cu brandurile Gianluca Mech și Maternea, Medpark, fotografa Olga Scorpan, apa OM, Pao Candles, Perna mea, Primul sens, Vion Impex SRL cu brandurile Azercay, Saville și Sanosan.

0 comments:

Post a Comment